Zandstralen trappen hoevenen

Laat uw trappen zandstralen door Meubel Atelier AC en vermijd beschadiging!

zandstralen trappen hoevenen

Houten trappen zandstralen in Hoevenen? Reken op de ervaring en het vakmanschap van Meubel Atelier AC. Vermijd beschadiging en contacteer ons voor een mooi en professioneel resultaat!

Heeft u een mooie houten trap met veel ornamenten die je terug wil brengen naar zijn oorspronkelijke glorie? Dan is zandstralen wellicht een goede optie. Ontdek hieronder waarom!

Waarom trappen laten zandstralen?

Bij de renovatie van een woning zijn de prijzen van trappen een grote kost. Als alternatief kunt u echter kiezen om de trap te zandstralen. Dat bespaart een heuse slok op de borrel.

Oude trappen die vernist of geverfd zijn kunnen door middel van zandstralen in Hoevenen hun originele blanke houtstructuur terug verkrijgen. Door te werken met een fijnkorrelig straalzand, kunt u na het zandstralen een mooi resultaat verwachten!

Zandstralen van trappen houdt onder meer in:

Trappen ontdoen van:

 • Vernis
 • Beits
 • Verf
 • Andere onzuiverheden

Zandstralen trappen hoevenen: Hoe gaan we te werk bij zandstralen van trappen?

We spuiten een straalmiddel (zand, keramische parels) onder hoge druk op een trede, leuning of ander oppervlak. Door de schurende werking van het straalmiddel kunnen oude afwerkingslagen zoals vernis, beits en verf zeer efficiƫnt van het oppervlak verwijderd worden. Alle kieren, hoekjes en gaatjes worden netjes schoon gestraald waardoor een egaal schoon oppervlak ontstaat. Op deze manier wordt uw oude, versleten trap volledig herwaardeerd!

Zandstralen trappen hoevenen: Wat kost zandstralen van trappen?

De prijs om een trap te laten zandstralen in Hoevenen is afhankelijk van de omvang van het uit te voeren werk zoals:

Zijn er balusters die gezandstraald dienen te worden?
Is het een enkele of een dubbele trap en hoeveel treden zijn er?

Aangezien elke trap anders is kunnen we niet onmiddellijk een prijs geven. Echter komen wij, indien u wenst, graag langs en bezorgen u een vrijblijvende, gratis offerte. Contacteer ons dus in elk geval om een juiste prijs te bepalen voor uw trap!

Zandstralen trappen hoevenen: Trappen zandstralen is niet eenvoudig

Zandstralen klinkt heel eenvoudig, maar toch moet je een goede kennis van hout en van het stralen zelf hebben om tot een goed resultaat te komen. De dikte van de zandkorrel, het straalmiddel en de sterkte waarmee wordt gestraald, hebben allemaal invloed op het werk. Meestal wordt er daarom eerst uitgetest op een onzichtbaar deel van de trap, om te kijken wat het effect is. Op die manier kan de juiste werkwijze worden vastgesteld.

Zandstralen trappen hoevenen: Overige mogelijkheden zandstralen bij meubel Atelier AC

Bij ons kunt u niet enkel uw trappen laten zandstralen in Hoevenen. Ook oude meubelen laten we er weer als nieuw uitzien. Op die manier passen ze weer mooi in uw interieur. Daarnaast zandstralen we ook:

 • Deuren
 • Keukenkasten
 • Volledige livings
 • Antieke kasten en meubelen
 • Eiken balken
 • Lambrisering
 • En nog veel meer!

Dankzij de efficiƫnte reinigings- en straalmethodes van Meubel Atelier AC in Hoevenen krijgt uw volledige keuken, eetplaats, houten vloer, trap, meubilair of antieke kast een tweede leven. Met een minimum aan overlast en volgens alle geldende milieuregels voeren wij projecten uit voor particulieren, architecten, aannemers, projectontwikkelaars, makelaars en gemeenten.

Twijfel niet om Meubel Atelier AC in Hoevenen te contacteren voor meer informatie over zandstralen bij ons, om een afspraak te maken of voor een gratis offerte. Reken op onze deskundigheid en ervaring!