Balken zandstralen

Balken laten zandstralen aan scherpe prijs? Meubelatelier AC, specialist in zandstralen van eiken balken

Balken zandstralen

Wij zijn de specialist voor het zandstralen van houten balken. Door onze professionele techniek laat je zonder problemen je eiken balken zandstralen. Onze specialisten gebruiken een zo laag mogelijke druk en fijn staalgrit zodat de balken geen schade oplopen.

We verwijderen vernis, beits en oneffenheden op al je houten balken. Ze krijgen een nieuwe beschermlaag zodat ze opnieuw jarenlang meegaan. Geef je ze graag een nieuwe kleur? Onze specialisten helpen je met een glimlach verder bij het kiezen van de gepaste kleur. We voorzien eerst een staalkleuring zodat je een duidelijk beeld krijgt van het eindresultaat. Neem met ons contact op en laat je balken zandstralen.

Veel gestelde vragen over het zandstralen van balken

Dat kan zeker! Dankzij onze professionele technieken kunnen wij zonder probleem eender welke houten balken zandstralen.

De prijs om uw houten balken te laten zandstralen hangt af van verschillende factoren zoals de lengte, de breedte, hoeveel balken, … Wilt u een nauwkeurige raming voor het zandstralen van houten balken? Contacteer ons voor een offerte op maat.

Zandstralen meubels en trappen | Meubelatelier AC

GRATIS plaatsbezoek?

Je houten balken laten zandstralen doe je bij Meubelatelier AC. Door onze uitgebreide collectie aan moderne apparatuur kunnen we de techniek waarop we balken zandstralen laten afhangen van de houtsoort die we behandelen. Elke houtsoort vereist namelijk zijn eigen specifieke techniek. Laat je gegevens achter. We komen met plezier bij je langs.