Deuren zandstralen

Deuren zandstralen en behandelen aan scherpe prijs? Kom langs bij Meubelatelier AC!

Deuren zandstralen

Voor het zandstralen van deuren kan je bij Meubelatelier AC terecht. Hiervoor gebruiken we onze professionele techniek met lage druk en fijn staalgrit. We spreken dus liever over deuren fijn zandstralen of luchtgommen dan over deuren zandstralen. Met deze techniek lopen je deuren geen enkel risico om beschadigd te worden.

Onze specialisten wandelen met het uiterste respect bij jou binnen. Je hoeft je absoluut geen zorgen te maken over het stof dat opwaait terwijl ze je deur zandstralen. Ze plakken alle gaatjes dicht, zodat ook aansluitende ruimtes geen last hebben van rondvliegend stof.

We zandstralen deuren, maar daar stopt het niet. We geven ze ook een beschermende laag die ervoor zorgt dat je deuren nog langer meegaan. Zo hoef je niet langer wakker te liggen over nieuwe deuren. Samen werken we aan een duurzame wereld. Laat je eiken deuren zandstralen en prijs jezelf voor de aandacht die je schenkt aan onze planeet.

Wanneer je ervoor kiest om je eiken deuren door Meubelatelier AC te laten zandstralen of luchtgommen, ben je verzekerd van een professionele behandeling met behulp van de meest geavanceerde luchtgom-apparatuur. Onze expertise stelt ons in staat om zelfs de kleinste hoekjes en kiertjes van je deuren volledig schoon en gelijkmatig te maken. Dankzij onze uitgebreide ervaring met zowel zandstralen als luchtgommen, garanderen wij dat ons werk altijd van de hoogste kwaliteit is. Het resultaat is prachtig gerenoveerde eiken deuren die nog vele jaren meegaan.

Veel gestelde vragen over het zandstralen van deuren

Dat is moeilijk op voorhand te voorspellen. Er zijn een heleboel verschillende factoren die mee de prijs bepalen. Hoeveel deuren wilt u laten zandstralen? Uit welk hout zijn de deuren vervaardigd? Neem zeker contact met ons op voor een gratis offerte op maat.

De duur van het volledige proces hangt af van de grootte van de deur en de staat van het oppervlak. Over het algemeen zal het proces enkele uren tot een dag in beslag nemen.

Ja, na het zandstralen kunt u kiezen uit verschillende afwerkingen, zoals schilderen, vernissen of oliën, om de deur de gewenste uitstraling te geven.

GRATIS plaatsbezoek?

Je houten deuren laten zandstralen doe je bij Meubelatelier AC. Door onze uitgebreide collectie aan moderne apparatuur kunnen we de techniek waarop we je deur zandstralen laten afhangen van de houtsoort die we behandelen. Elke houtsoort vereist namelijk zijn eigen specifieke techniek. Laat je gegevens achter. We komen met plezier bij je langs.